+31 76 - 5331331

Glasvezel Grootegast

In Grootegast zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten voor een glasvezel-aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet is er een ruime keuze uit aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP telefonie, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaald hoeveel diensten er maximaal kunnen worden afgenomen. Deze capaciteit bedraagt 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.

Deel uw glasvezelverbinding in Grootegast

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen om zo te besparen op de kosten. Het is hiervoor echter wel van belang dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Er zal een partij worden aangesteld als hoofdcontractant die verantwoordelijk zal zijn voor de glasvezel access. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij heeft vervolgens de mogelijkheid om zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, iedere partij zal hiervoor ook individueel worden gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd van de overige partijen om zo de privacy te kunnen blijven waarborgen.