+31 76 - 5331331

Glasvezel De Tocht in Grootebroek

Op bedrijventerrein de Tocht in Grootebroek is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Het bedrijventerrein is bereikbaar via de Stede Broecweg.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein de Tocht aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er een aantal gegevens van u vereist. Dit zijn voornamelijk enkele bedrijfs- en locatiegegevens. Verder dient in de aanvraag onder andere te worden aangegeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken, of u een managed of unmanaged glasvezelrouter tot uw beschikking wilt hebben en of u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

VoIP bellen via Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen via uw glasvezelaansluiting. Over deze verbinding worden zowel data als telefonie gescheiden getransporteerd. U heeft hierbij de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen. U kunt uw huidige telefooncentrale voorzien van een SIP-trunk om te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Heeft u geen eigen telefooncentrale, maar wenst u toch gewoon gebruik te kunnen maken van VoIP? Dan kunt u met Hosted Telefonie een geavanceerde telefooncentrale huren.