+31 76 - 5331331

Glasvezel Winschoterdiep in Groningen

Op het bedrijventerrein Winschoterdiep in Groningen ligt een glasvezel netwerk. Aan alle bedrijven die in de straten van dit bedrijventerrein zijn gevestigd kan zakelijk glasvezel tegen standaard tarieven worden geleverd. De tarieven voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezelinfrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Naast de standaarddienst Zakelijk internet kunt u verschillende diensten stapelen op dit groeipad. Met een zakelijke glasvezelverbinding heeft u de mogelijkheid om meerdere services af te nemen over één breedbandverbinding die uw bedrijfsvoering kunnen ondersteunen. Wanneer het groeipad van 1 Gbit/s niet toereikend is voor uw bedrijf, dan kan op aanvraag en tegen meerprijs de capaciteit van de glasvezelverbinding worden verhoogd tot wel 10 Gbit/s!.

Wat de toekomst ook gaat brengen... met Zakelijk glasvezel bent u voorbereid op alle toekomstige ontwikkelingen op het gebied van internet.

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden in Winschoterdiep

Elk pand in Nederland heeft haar eigen unieke glasvezeltarieven, zo ook in Winschoterdiep. Deze tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de aansluitkosten lager zijn. Controleer de mogelijkheden en actuele tarieven van Winschoterdiep in onze glasvezel postcodecheck.

Glasvezel in Winschoterdiep bestellen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zult u een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. U zult ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de verbinding moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen indien gewenst, kunt u ook aangeven bij de aanvraag. Betreft de glasvezelrouter heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant. Zakelijk Glasvezel kunt u bestellen bij een van onze consultants of doe een postcodecheck voor een prijsopgave.