+31 76 - 5331331

Glasvezel Westpoort in Groningen

Op het bedrijventerrein Westpoort in Groningen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Westpoort delen

Wanneer u met meerdere bedrijven bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelaansluiting te delen om zo te besparen op de kosten. Hierbij zal één van de deelnemers worden aangesteld als hoofdcontractant en deze is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant de gemoeide kosten voor een glasvezelverbinding doet doorrekenen naar de overige deelnemers. Om de privacy te waarborgen zijn alle diensten afgeschermd van de overige deelnemers.

Vestiging(en) verbinden met glasvezel

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Zo kan er gebruikt gemaakt worden van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook mogelijk om andere vestigingen te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de Cloud veel plezieriger, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.