+31 76 - 5331331

Glasvezel Vierverlaten in Groningen

Op het bedrijventerrein Vierverlaten in Groningen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Vierverlaten bestellen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zijn er een aantal gegevens van u vereist. Ook zult u de aanvullende diensten die u op uw verbinding wilt afnemen moeten opgeven. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, kunt u dit aangeven bij de aanvraag. De keuze voor een manage of unmanaged router is ook aan te geven bij de aanvraag. Zakelijk Glasvezel kunt u bestellen bij een van onze consultants of doe een Postcodecheck voor een prijsopgave.

Zekerheid op de up-time van uw verbinding

Indien het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie noodzakelijk is dat u constant verbonden bent met het internet, dan biedt redundantie een uitkomst. Door te kiezen voor redundantie heeft u zekerheid over de up-time van uw glasvezelverbinding. Er zijn verschillende mogelijkheden om redundantie binnen uw organisatie te realiseren. Zo kan redundantie al worden bereikt door een dubbel uitgevoerde verbinding af te nemen over een geografisch gescheiden netwerk van verschillende providers. Wenst u advies voor het selecteren van een geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie? Dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over redundantie en welke vorm van redundantie het meest geschikt is voor uw bedrijf.