+31 76 - 5331331

Glasvezel Noorderhoogebrug in Groningen

Op het bedrijventerrein Noorderhoogebrug in Groningen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Norderhoogebrug

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt in het geval van een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er nogal wat komt kijken om een bedrijfspand aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Zo bestaat de oplevering uit wel 20 deelprocessen en kunnen er levertijd remmende factoren optreden. Dit zijn voornamelijk factoren als vorst, bouwvak, gesloten seizoenen, obstakels op de route (snel en/of waterwegen), aanvragen van de gemeentelijke vergunningen en meer...

Extra zekerheid voor uw verbinding

Wanneer Internet van het grootste belang is voor organisaties, dan is redundantie een uitkomst. U bent dan verzekerd dat uw verbinding online is ten alle tijden. Er zijn verschillende varianten van een Redundante verbinding Denk bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding op een geografische gescheiden netwerk van verschillende providers. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze geschikt zijn voor uw situatie en waarom.