+31 76 - 5331331

Glasvezel Hoendiep in Groningen

Op het bedrijventerrein Hoendiep in Groningen ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen die voor bedrijven interessant zijn. Snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag) kunnen behaald worden met Zakelijk Glasvezel. Een ander groot voordeel is dat uw uploadsnelheid gelijk is aan uw downloadsnelheid. Het is mogelijk om meerdere diensten af te nemen over een zakelijk glasvezelverbinding. Dit wilt zeggen dat uw overige lijnen opgezegd kunnen worden omdat glasvezel al deze lijnen gaat vervangen. Naast dit kent een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen.

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Hoendiep

Een glasvezelverbinding is te delen met andere deelnemers, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Beide (of meerdere) partijen dienen hiervoor wel in hetzelfde fysieke pand gevestigd te zijn. Een partij zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de aanleg- en maandelijkse kosten. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door aan de overige partijen. De diensten die door elke partij afgenomen worden staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.