+31 76 - 5331331

Glasvezel Groothandelscentrum Groningen in Groningen

Op het Groothandelscentrum Groningen in Groningen ligt een glasvezel netwerk van KPN. Zakelijk Glasvezel kan tegen standaard tarieven worden geleverd aan alle bedrijven die in de straten van het handelscentrum zijn gevestigd. De eenmalige- en maandelijkse kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Groothandelscentrum Groningen bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag zult u onder andere op moeten geven welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Deel uw glasvezelverbinding op Groothandelscentrum Groningen

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen, wanneer u wenst om kosten te besparen. Om een glasvezelverbinding te kunnen delen is het wel van belang dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen zal worden aangesteld als hoofdcontractant en is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, hiervoor wordt iedere partij individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, wat betekent dat andere deelnemers geen toegang hebben tot uw diensten.