+31 76 - 5331331

Glasvezel Euvelgunne in Groningen

Op het bedrijventerrein Euvelgunne in Groningen ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De maandelijkse kosten van de aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden op Euvelgunne

Voor iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein Euvelgunne gelden unieke glasvezeltarieven. Deze tarieven worden voornamelijk bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. De eenmalige aansluitkosten vallen aantrekkelijker uit wanneer uw pand gemakkelijker gekoppeld kan worden op het glasvezelnetwerk. Aan de hand van onze Postcodecheck kunt u snel en eenvoudig inzicht krijgen in alle actuele glasvezeltarieven en mogelijkheden.

Bedrijfsvestiging(en) koppelen met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u beschikt over Zakelijk Glasvezel, dan wordt het eenvoudig om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen met Zakelijk Glasvezel. Zo ontstaat er een centrale netwerkinfrastructuur waarmee beheer wordt vereenvoudigd en data/applicaties voor iedere vestiging beschikbaar zijn. Het koppelen van vestigingen met Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Er kan bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service, of een IPSEC-tunnel met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw data en applicaties zich bevinden. Op deze manier worden werkzaamheden in de Cloud een stuk aangenamer doordat er een directe koppeling wordt opgezet via een VLAN naar uw patchkast of serverapparatuur.