+31 76 - 5331331

Glasvezel Europapark in Groningen

Op het Europapark in Groningen ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die in de straten van dit bedrijvenpark zijn gevestigd kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezelinfrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Europapark

Wanneer u een nieuwe glasvezel aansluiting wenst te realiseren, dan dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op het Europapark komt een hoop kijken. Zo is het opleveringsproces uitgewerkt in circa 20 deelprocessen en kent een diversiteit aan factoren die deze oplevering kunnen doen vertragen. Denk hierbij aan factoren als vorst, bouwvak, obstakels op de route (snel- / waterwegen), maar ook zaken als het aanvragen van alle benodigde vergunningen en meer...

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Internet wordt standaard meegeleverd over een zakelijke glasvezelverbinding. Naast Zakelijk Internet is er de mogelijkheid om verschillende aanvullende diensten af te nemen. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. Iedere dienst kan gemakkelijk worden aangepast, zolang de capaciteit van 1 Gbit/s van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.