+31 76 - 5331331

Glasvezel Eemspoort in Groningen

Op het bedrijventerrein Eemspoort in Groningen ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen tegen standaard tarieven gemakkelijk worden aangesloten. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd op bedrijventerrein Eemspoort

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezelverbinding een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Eemspoort. Dit proces wordt onderverdeeld in ruwweg 20 deelprocessen met verschillende levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.

Zakelijk Glasvezel delen op de Eemspoort

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Het is hiervoor wel noodzakelijk dat beide partijen in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een van de deelnemers moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). Het is gebruikelijk (indien gewenst) dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezelaansluiting doorrekent naar de andere deelnemers. Al de afgenomen diensten per deelnemer zijn afgeschermd, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw diensten.