+31 76 - 5331331

Glasvezel Eemskanaal in Groningen

Op het bedrijventerrein Eemskanaal in Groningen ligt een glasvezel netwerk. IP Visie levert zakelijk glasvezel aan alle bedrijven die gevestigd zijn op dit bedrijventerrein. Doordat er altijd maar over enkele meters een aansluiting hoeft te worden gegraven, kunnen alle bedrijven tegen standaard tarieven beschikken over een glasvezelverbinding. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel op Eemskanaal bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zijn er een aantal gegevens van u nodig. U zult ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de verbinding moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen kunnen ook worden aangevraagd. De keuze voor een manage of unmanaged router is ook aan te geven bij de aanvraag. Wenst u Zakelijk Glasvezel te realiseren op uw locatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.

Uw nevenvestigingen met elkaar verbinden

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Zo kan er gebruikt gemaakt worden van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Ook is het ook mogelijk om andere panden te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de Cloud veel aangenamer, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.