+31 76 - 5331331

Glasvezel Eems Bedrijvencentrum in Groningen

Op het Eems Bedrijvencentrum in Groningen ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die in de straten van het bedrijvencentrum zijn gelegen kunnen tegen standaard tarieven beschikken over een glasvezel aansluiting. De eenmalige- en maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezelinfrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Eems Bedrijvencentrum

Op het Eems Bedrijvencentrum zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek voor iedere bedrijfslocatie. De afstand vanaf uw bedrijfspand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de tarieven die gelden op uw bedrijfslocatie. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker op het glasvezelnetwerk kan worden aangesloten, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekklijker uitvallen. Om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en glasvezelmogelijkheden kunt u een Postcodecheck uitvoeren.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Dit groeipad kan worden gevuld met verschillende aanvullende diensten en services. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Wanneer de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit uit te breiden naar maximaal 10 Gbit/s.