+31 76 - 5331331

Glasvezel Driebond in Groningen

Op het bedrijventerrein Driebond in Groningen ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer glasvezeltarieven op bedrijventerrein Driebond

Op bedrijventerrein Driebond geldt dat voor Zakelijk Glasvezel de glasvezeltarieven uniek zijn per locatie. De geldende tarieven zijn afhankelijk van de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. De eenmalige aansluitkosten zijn gebonden aan hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Controleer de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Driebond met onze uitgebreide Glasvezel Postcodecheck.

Altijd internet, altijd online

Wanneer Internet van het grootste belang is voor organisaties, dan is een Redundante glasvezelverbinding een geschikte oplossing. Door het kiezen van redundantie in uw verbinding heeft u zekerheid over de up-time. Er zijn verschillende varianten van een Redundante verbinding Denk dan bijvoorbeeld aan twee verbindingen van verschillende providers die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Zij weten u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante varianten bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.