+31 76 - 5331331

Glasvezel Laarberg in Groenlo

Op het bedrijvenpark Laarberg in Groenlo is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Een glasvezelaansluiting kent vele voordelen, vrijwel allen zeer interessant voor bedrijven. Er is mogelijk om op glasvezel uitermate hoge snelheden (1.000 Mbit/s of hoger op aanvraag) gerealiseerd worden. Niet alleen de downloadsnelheid is hoog, maar bij glasvezel is de uploadsnelheid altijd gelijk aan uw downloadsnelheid. Over een zakelijk glasvezelverbinding is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen. Zo hoeft u niet langer meerdere lijnen af te nemen bij uw provider. Naast dit kent Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen.

Uw zakelijke glasvezelverbinding verhuizen

Wanneer u uw bedrijf gaat verhuizen heeft u veel om rekening mee te houden. Een van de eerste zaken waaraan u dient te denken is het verhuizen van uw zakelijke glasvezelverbinding. Het gekke van een glasvezelverbinding verhuizen is echter dat dit in de praktijk niet mogelijk is, omdat een bestaande glasvezelaansluiting onlosmakelijk is verbonden met het bedrijfspand. Een bedrijfsverhuizing is dan ook eigenlijk een opheffing van het abonnement en zult u een nieuwe glasvezelverbinding aan moeten vragen op de nieuwe bedrijfslocatie. Uiteraard kunnen de diensten die u momenteel afneemt wel gewoon verhuisd worden.

Om vervelende en kostbare verassingen te voorkomen, raadt IP Visie aan om minimaal 4 maanden van tevoren contact op te nemen en uw bedrijfsverhuizing kenbaar te maken. Daarnaast kun u zichzelf het beste in een zo vroeg mogelijk stadium van uw verhuizing laten informeren naar alle tarieven en mogelijkheden met betrekking tot glasvezel op de nieuwe locatie. Zo kan worden voorkomen dat er kort voor dag allerlei dure, tijdelijke oplossingen moeten worden gerealiseerd.