+31 76 - 5331331

Glasvezel Brandemate in Groenlo

Op het bedrijventerrein Brandemate in Groenlo is enige jaren geleden een glasvezel netwerk aangelegd. Bedrijven die hier zijn gevestigd hebben de mogelijkheid om tegen standaard tarieven te worden aangesloten. De kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals onder andere de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden op bedrijventerrein Brandemate

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Brandemate zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Indien het gemakkelijker is om uw bedrijfspand aan te sluiten op het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Voer een Postcodecheck uit om eenvoudig inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie.

Vestiging(en) verbinden met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel wordt het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Op deze manier ontstaat er een centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Bedrijfsvestigingen kunnen op verschillende manieren aan elkaar worden gekoppeld. Zo kan er gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om andere vestigingen aan elkaar te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Er is ook een mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden op deze wijze vele malen aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw serverapparatuur.