Glasvezel Groenlo

In Groenlo zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Groenlo beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, zodat bedrijven op individuele basis kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Groenlo

Groenlo beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur. Vanuit de centrale aan de Parallelweg vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken en bedrijventerreinen. De gemeente heeft daarnaast besloten dat het huidige glasvezelnetwerk in vrijwel heel Groenlo zal worden doorgetrokken, als onderdeel van een project om alle buitengebieden van de gemeente aan te sluiten op glasvezel.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Groenlo

In Groenlo zijn er twee bedrijventerreinen. Op deze bedrijventerreinen zijn er goede mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Zakelijk Glasvezel is dankzij een modulaire- en schaalbare opbouw geschikt voor allerlei toepassingen binnen uw organisatie.

Brandemate

Op bedrijventerrein Brandemate is in 2017 een glasvezelnetwerk gerealiseerd. Bedrijven die op het terrein gevestigd zijn hebben hierdoor de mogelijkheid om te profiteren van de hoge internetsnelheden en betrouwbaarheid die Zakelijk Glasvezel te bieden heeft.

Laarberg

Op bedrijventerrein Laarberg is ook in 2017 een glasvezelnetwerk gerealiseerd waarop bedrijven kunnen worden aangesloten om zo gebruik te kunnen maken van razendsnel internet via glasvezel.


Groenlo maakt onderdeel uit van de gemeente Oost Gelre