+31 76 - 5331331

Glasvezel Grathem

In Grathem zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Grathem beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel in Grathem aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zult een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. Ook zult u de aanvullende diensten die u op uw verbinding wilt afnemen moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen indien gewenst, kunt u ook aangeven bij de aanvraag. Uw beslissing voor een managed of unmanaged router dient opgegeven te worden. Zakelijk Glasvezel kunt u aanvragen bij een van onze consultants of doe een postcodecheck voor een prijsopgave.

Oplevering Zakelijk Glasvezel in Grathem

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt bij een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Dit omdat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Grathem. De oplevering bestaat uit zowat 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd remmende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen worden aangevraagd, maar ook zaken als obstakels op de route, de bouwvak en nog veel meer.