+31 76 - 5331331

Glasvezel De Stiel in Goudswaard

Op bedrijventerrein de Stiel in Goudswaard is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Uw glasvezelverbinding delen op bedrijventerrein de Stiel

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij. Om een glasvezelverbinding te kunnen delen is het vereist dat alle deelnemers zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een van de deelnemers zal aangesteld worden als hoofdcontractant en is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding. Hierbij is het gebruikelijk dat de hoofdcontractant deze kosten doet doorrekenen naar de overige deelnemers. Om de privacy te kunnen garanderen worden alle diensten afgeschermd voor de overige partijen.

Redundante glasvezelverbinding in de Stiel

Wanneer Internet van het grootste belang is voor organisaties, dan kunt u kiezen voor een Redundant uitgevoerde verbinding. Met een Redundant uitgevoerde verbinding heeft u zekerheid over de uptime van uw internetverbinding Redundantie kan op meerdere manieren toegepast worden. Denk bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding op een geografische gescheiden netwerk van verschillende providers. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook de geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante oplossingen bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.