+31 76 - 5331331

Glasvezel Middelblok in Gouderak

Op het bedrijventerrein Middelblok in Gouderak is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste capaciteit voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel op bedrijventerrein Middelblok aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel wenst aan te vragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag zal ook moeten worden opgegeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en wat voor een glasvezelrouter u wilt gaan inzetten (managed of unmanaged). Extra (vaste) IP-adressen kunnen ook worden aangevraagd. Zakelijk Glasvezel kan worden aangevraagd bij een van onze consultants, of voer een Postcodecheck uit voor een accurate prijsopgave.

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Dit groeipad kan geheel naar eigen wens worden gevuld met verschillende diensten. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is het mogelijk om verscheidene diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Voldoet de standaardcapaciteit van 1 Gbit/s niet aan de behoeften van uw bedrijf? Dan kan IP Visie deze capaciteit tegen meerprijs verhogen tot 10 Gbit/s