Glasvezel Gouda

In Gouda zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Gouda beschikt over een uitgebreide glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel op diverse bedrijventerreinen in Gouda

Gouda beschikt over een aantal bedrijventerreinen, die allemaal voorzien zijn van een glasvezelnetwerk. Het gaat ondermeer om:

  • Goudse Poort
  • Gouwestroom
  • Kromme Gouwe
  • Gouwe Park

Overige locaties

Naast de grote bedrijventerreinen kennen ook diverse andere locaties in Gouda uitstekende mogelijkheden voor glasvezel verbindingen. Zo zijn er ook goede voorzieningen Stolwijkersluis, Nieuwe Park West, Spoorzone, Gouwespoor en Hollandsche IJssel met haar ligging aan de zuidkant van Gouda.

Glasvezel in de rest van Gouda

Naast de reeds genoemde typische bedrijfslocaties zijn er ook mogelijkheden in de diverse wijken van Gouda. Zo kunnen bedrijven die gevestigd zijn in Broekhuizen, Korte Akkeren, Stolwijkersluis, Boerhaavekwartier, Plaswijck en Goverwelle een glasvezelaansluiting bestellen als zij daar behoefte aan hebben.

Glasvezel capaciteit

Bij Zakelijk Glasvezel krijgt u standaard een capaciteit van 1 Gbit/s tot uw beschikking. Het is mogelijk om dit groeipad te vullen met verschillende diensten en services die ondersteuning bieden bij het uitvoeren van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor er meerdere diensten kunnen worden afgenomen over slechts één enkele verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet toereikend is voor uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om op aanvraag en tegen meerprijs deze capaciteit uit te breiden naar 10 Gbit/s.