+31 76 - 5331331

Glasvezel Gouda

In Gouda zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Gouda beschikt over een uitgebreide glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel op diverse bedrijventerreinen in Gouda

Gouda beschikt over een aantal bedrijventerreinen. Op al deze bedrijventerreinen kunnen bedrijven aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Glasvezel is zeer geschikt voor allerlei toepassingen, mede doordat glasvezel aansluitingen modulair van opbouw zijn.

Goudse Poort

Het bedrijventerrein Goudse Poort beschikt al geruime tijd over een glasvezelnetwerk. In alle straten van dit terrein liggen lege buizen en vezels, zodat overal eenvoudig aansluitingen gerealiseerd kunnen worden.

Mede door de gunstige ligging direct aan de A12, een oppervlak van meer dan 70 hectaren en de aanwezigheid van een glasvezelnetwerk is dit bedrijventerrein een ideale vestigingsplaats.

Gouwestroom

Ook op bedrijventerrein Gouwestroom is het mogelijk om gebruik te maken van glasvezel om zo over een supersnelle internet verbinding te beschikken.

Kromme Gouwe

Bedrijventerrein Kromme Gouwe beschikt eveneens over een prima digitale infrastructuur. In alle straten van dit bedrijventerrein en de directe omgeving kunnen glasaansluitingen gerealiseerd worden. Kromme Gouwe is met name bedoeld voor watergebonden bedrijvigheid.

Overige locaties

Naast de grote bedrijventerreinen kennen ook diverse andere locaties in Gouda uitstekende mogelijkheden voor glasvezel verbindingen. Zo zijn er ook goede voorzieningen op Gouwe Park, Stolwijkersluis, Nieuwe Park West, Spoorzone, Gouwespoor en Hollandsche IJssel met haar ligging aan de zuidkant van Gouda en aan beide zijden van de Hollandse IJssel.

Glasvezel in de rest van Gouda

Naast de reeds genoemde typische bedrijfslocaties zijn er ook mogelijkheden in de diverse wijken van Gouda. Zo kunnen bedrijven die gevestigd zijn in Broekhuizen, Korte Akkeren, Stolwijkersluis, Boerhaavekwartier, Plaswijck en Goverwelle een glasvezelaansluiting bestellen als zij daar behoefte aan hebben.

Zakelijk Glasvezel capaciteit

Bij Zakelijk Glasvezel krijgt u standaard een capaciteit van 1 Gbit/s tot uw beschikking. Het is mogelijk om dit groeipad te vullen met verschillende diensten en services die ondersteuning bieden bij het uitvoeren van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor er meerdere diensten kunnen worden afgenomen over slechts één enkele verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet toereikend is voor uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om op aanvraag en tegen meerprijs deze capaciteit uit te breiden naar 10 Gbit/s.