+31 76 - 5331331

Glasvezel Gouda

In Gouda hebben bedrijven voldoende mogelijkheden om zich te laten aansluiten op een glasvezel netwerk. Gouda beschikt namelijk over een uitgebreide glasvezelinfrastructuur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Gouda die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel capaciteit

Bij Zakelijk Glasvezel krijgt u standaard een capaciteit van 1 Gbit/s tot uw beschikking. Het is mogelijk om dit groeipad te vullen met verschillende diensten en services die ondersteuning bieden bij het uitvoeren van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor er meerdere diensten kunnen worden afgenomen over slechts een enkele verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit uit te breiden naar 10 Gbit/s!

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Gouda

In Gouda zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. Deze tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn gebonden aan de locatie van uw pand tot het landelijke glasvezelnetwerk. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de eenmalige kosten lager zijn. Aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden in Gouda.

Glasvezelverbinding in Gouda aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel, dan zullen wij om een aantal gegevens (bedrijfs- en locatiegegevens) vragen. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Indien u extra IP-adressen wenst af te nemen, kunt u dit aangeven bij de aanvraag. Uw beslissing voor een managed of unmanaged router dient opgegeven te worden. Wanneer u beslist om over te gaan op de aanschaf van een glasvezelverbinding, dan kunt u dit aangeven bij een van onze consultants.