Glasvezel Gouda

In Gouda hebben bedrijven voldoende mogelijkheden om zich te laten aansluiten op het glasvezel netwerk van KPN. Gouda beschikt namelijk over een uitgebreide glasvezelinfrastructuur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Gouda die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel in Gouda

Het gebruik van Zakelijk Glasvezel bevordert het makkelijk zakendoen, vanwege de stabiliteit en betrouwbaarheid van het netwerk. Met een glasvezelverbinding kunt u tot maximaal 1Gbit/s aan diensten afnemen op de glasvezel access. Denk bijvoorbeeld aan Zakelijk Internet, Epacity, VoIP, Alarm over IP en Pinnen over IP. Bovendien is Zakelijk Glasvezel met een up-time van 99,9% zeer betrouwbaar. Door de hoge up-time bent u verzekerd van nagenoeg continue (online) bereikbaarheid. Een hoge uploadsnelheid wordt steeds belangrijker door het toenemende aantal Clouddiensten waarvan bedrijven en particulieren gebruikmaken. Glasvezelverbindingen zijn altijd symmetrisch, dit houdt in dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid. Zakelijk Glasvezel is geschikt voor allerlei toepassingen binnen uw bedrijf, mede doordat glasvezelaansluitingen modulair van opbouw en schaalbaar zijn. Van snelle internettoegang tot het koppelen van vestigingen of thuiswerkers. Ook zaken als video-conferencing, back-up op afstand en het gebruik van software- of telefoniediensten die draaien in een datacenter van een leverancier zijn hierdoor mogelijk.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Gouda

In Gouda zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. Deze tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn gebonden aan de locatie van uw pand tot het landelijke glasvezelnetwerk. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de eenmalige kosten lager zijn. Aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden in Gouda.

Glasvezelverbinding in Gouda aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel, dan zullen wij om een aantal gegevens (bedrijfs- en locatiegegevens) vragen. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, kunt u dit aangeven bij de aanvraag. Uw beslissing voor een managed of unmanaged router dient opgegeven te worden. Wanneer u beslist om over te gaan op de aanschaf van een glasvezelverbinding, dan kunt u dit opgeven bij een van onze consultants.