+31 76 - 5331331

Glasvezel Overtoom in Gorredijk

Op het bedrijventerrein Overtoom in Gorredijk is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP telefonie en Zakelijk Glasvezel

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding biedt een veilige en betrouwbare manier om uw telefoonverkeer af te handelen via uw glasvezelverbinding. Telefonie en data lopen hierbij gescheiden over één verbinding. IP Visie biedt hiervoor een tweetal VoIP oplossingen. Bent u in het bezit en wenst u gebruik te maken van alle voordelen die IP te bieden heeft? Dan kunt u uw telefooncentrale uitrusten met een SIP-trunk. Heeft u geen eigen telefooncentrale, maar wenst u toch gebruik te willen maken van een telefooncentrale. Dan kunt u met Hosted Telefonie deze functionaliteit huren.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Overtoom

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt in het geval van een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken om een bedrijfspand op bedrijventerrein Overtoom aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Zo bestaat dit proces uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Hierbij kunt u denken aan factoren als vorst, bouwvak, gesloten seizoenen*, aanvragen van de gemeentelijke vergunningen en meer...

Gesloten seizoenen lopen in Nederland van 15 oktober tot en met 1 april