+31 76 - 5331331

Glasvezel Gorredijk

In Gorredijk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Gorredijk beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor het voor bedrijven mogelijk is om tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Gorredijk die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven in Gorredijk

In Gorredijk zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. Deze afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de tarieven op uw locatie. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de eenmalige aansluitkosten zullen zijn. Om inzicht te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in Gorredijk is het noodzakelijk om een Glasvezel Postcodecheck uit te voeren.

Levertijd van de glasvezelverbinding in Gorredijk

Bij een nieuwe aansluiting bedraagt de levertijd van Zakelijk Glasvezel 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Gorredijk een hoop kijken. Dit proces bestaat uit ruwweg 20 deelprocessen met verschillende oplevertijd remmende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.


Gorredijk maakt onderdeel uit van de gemeente Opsterland