+31 76 - 5331331

Glasvezel Papland in Gorinchem

Op het bedrijventerrein Papland in Gorinchem is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen voor bedrijven. Met internetsnelheden tot wel 1.000 Mbit/s is Zakelijk Glasvezel vele malen sneller dan een ADSL, VDSL of kabelverbinding. Daarbij is bij Zakelijk Glasvezel niet alleen de downloadsnelheid van uw glasvezelverbinding razend snel, maar is de uploadsnelheid altijd even hoog als de downloadsnelheid. De modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen maakt het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Dit alles in combinatie met een hoge up-time van wel 99,9% zorgt ervoor dat Zakelijk Glasvezel uitstekend geschikt is binnen uw organisatie.

Contract voor Zakelijk Glasvezel afsluiten op Papland

IP Visie kent voor Zakelijk Glasvezel standaard een drietal contracttermijnen. Er kan een contract worden afgesloten voor een periode van 1, 3 of 5 jaar. Wanneer u een contract doet afsluiten met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractduur is verstreken, dan is het uiteraard mogelijk om het contract te verlengen voor een periode van 1, 3 of 5 jaar. Het contract zal maandelijks opzegbaar zijn wanneer u ervoor kiest om geen verlengingscontract te tekenen. De tarieven die in het oorspronkelijke contract zijn afgesproken blijven dan geldig.