+31 76 - 5331331

Glasvezel Oost in Gorinchem

Op het bedrijventerrein Gorinchem-Oost in Gorinchem is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur. Dit geldt zowel voor Oost I als Oost II.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Gorinchem-Oost

De levertijd van Zakelijk Glasvezel bedraagt gemiddeld 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Gorinchem-Oost een hoop kijken. Het opleveringsproces is onderverdeeld in ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende vertragende factoren. U kunt hierbij het beste denken aan factoren als vorst, de bouwvak, het aanvragen van vergunningen bij de gemeente, obstakels op de route (snel-/waterwegen) en meer...

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

De capaciteit van een glasvezelaansluiting bedraagt standaard 1 Gbit/s. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services af te nemen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw, het is hierdoor mogelijk om over één verbinding meerdere diensten af te nemen. Voldoet de capaciteit van 1 Gbit/s niet aan de behoeften van uw organisatie? Dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit voor u verhogen naar maximaal 10 Gbit/s.