+31 76 - 5331331

Glasvezel Groote Haar in Gorinchem

Op het bedrijventerrein Groote Haar in Gorinchem is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP telefonie en Zakelijk Glasvezel op Groote Haar

Het is via een zakelijke glasvezelverbinding mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Data- en telefonie worden gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. U heeft bij IP Visie een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen waaruit u een keuze kunt maken. U kunt uw huidige telefooncentrale voorzien van een SIP Trunk om zo gebruik te kunnen maken van VoIP-telefonie. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Keuze glasvezelrouter

Om van Zakelijk Glasvezel gebruik te kunnen maken is het van belang dat u beschikt over een geschikte glasvezelrouter. Bij IP Visie is het mogelijk om een managed routerservice af te nemen waarbij de router voor u wordt geïnstalleerd en beheerd. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om zelf een geschikte glasvezelrouter aan te leveren.

  • Managed Glasvezelrouter: Wanneer u ervoor kiest om een managed router af te nemen, dan blijft deze glasvezelrouter eigendom van IP Visie. Bij defecten zal de apparatuur zonder extra kosten worden vervangen. U heeft bij een managed router zelf geen toegang tot de router en is er ooko geen mogelijk om de standaardinstellingen aan te passen.

  • Routerloos: Het is geen verplichting om een router af te nemen bij IP Visie. Wanneer u ervoor kiest om zelf een geschikte glasvezelrouter aan te leveren, dan is dit uiteraard mogelijk. Wanneer u zelf een geschikte glasvezelrouter verzorgt, dan bent u ook veranwoordelijk voor het onderhoud en beheer van de router. Let er bij het kiezen van een glasvezelrouter op dat deze voldoet aan de vereiste specificaties.