+31 76 - 5331331

Glasvezel Avelingen in Gorinchem

Op het bedrijventerrein Avelingen in Gorinchem is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Avelingen-West beschikt over een eigen glasvezelnetwerk, waar veel bedrijven al gebruik van maken. De goede mogelijkheden zijn ontstaan vanuit de behoefte van Damen Shipyards, het grootste bedrijf dat hier is gevestigd. Op Avelingen-Oost ligt nog geen netwerk, maar ook hier kunnen bedrijven worden aangesloten tegen aantrekkelijke tarieven.

De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur. Aan de hand van de postcodecheck kunt u de tarieven bekijken voor uw locatie.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Zonder Zakelijk Internet is het helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Gelukkig zijn er naast deze standaarddienst vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Er kan hierbij gedacht worden aan diensten als VoIP bellen, Alarm over IP, SIP Trunk, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die over de verbinding afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Deze capaciteit bedraagt 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access niet wordt overschreden.

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel op Avelingen

Voor Zakelijk Glasvezel kent IP Visie standaard een drietal contracttermijnen. U heeft de mogelijkheid om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u een contract afsluit met een langere looptijd, dan kunt u vaak profiteren van aantrekkelijkere tarieven voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Na de initiële contractperiode heeft u de mogelijkheid om het contract te verlengen. U heeft dan wederom de keuze om een 1, 3 of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u geen verlengingscontract tekent, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn. De tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract blijven hierbij geldig.