Glasvezel Goor

In Goor zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Goor beschikt over een uitstekende glasvezel infrastructuur, waardoor het voor bedrijven mogelijk is om vrijwel overal tegen aantrekkelijke voorwaarden een razendsnelle internet verbinding te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Goor

Goor beschikt over een eigen glasvezelinfrastructuur. Vanaf de centrale aan de Spoorstraat vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen. Wat betreft glasvezelaansluitingen loopt Goor met een aansluitingspercentage van 87% flink voor op het landelijk gemiddelde van slechts 38%. Dankzij deze goede voorzieningen kunnen bedrijven vrijwel overal in Goor profiteren van de voordelen van razendsnel internet.

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Goor

Goor heeft verschillende bedrijventerreinen. Op de meeste bedrijventerreinen ligt een glasvezelnetwerk. Dit is te danken aan een initiatief van een lokale ondernemer. Ondanks dat het verzamelen van de benodigde aanmeldingen wat stroef verliep is het toch gelukt om de meeste bedrijventerreinen in Goor van een razendsnel glasvezelnetwerk te voorzien.

Spechthorst

Op bedrijventerrein Spechthorst ligt een glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten worden. Dit geldt voor zowel Spechthorst 1 als Spechthorst 2.

Haven Twentekanaal

Op het bedrijventerrein Haven aan het Twentekanaal kunnen bedrijven ook worden voorzien van Zakelijk Glasvezel om zo over een razendsnelle internetverbinding te beschikken.

Zenkeldamshoek

Op bedrijventerrein Zenkeldamshoek ligt ook een glasvezelnetwerk. In vrijwel alle straten van het terrein zijn glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor er voor bedrijven mogelijkheden ontstaan om tegen aantrekkelijke voorwaarden te beschikken over een zakelijke glasvezelaansluiting.

Meer informatie over bedrijventerrein Zenkeldamshoek is beschikbaar op deze website

Overige bedrijfslocaties in Goor

Naast de grotere bedrijventerreinen in Goor zijn er op andere bedrijfslocaties ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven die zijn gevestigd op De Whee en het TSB-terrein kunnen ook worden aangesloten op het uitgebreide glasvezelnetwerk van Goor.

Goor maakt onderdeel uit van de gemeente Hof van Twente.