+31 76 - 5331331

Glasvezel Tijvoort in Goirle

Op het bedrijventerrein Tijvoort in Goirle is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel op bedrijventerrein Tijvoort bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal bedrijfs- en locatiegegevens vragen. U zult ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de verbinding moeten opgeven. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen nodig heeft dan kunt dit ook bij de aanvraag melden. Uw voorkeur voor een beheerde of onbeheerde router (managed of unmanaged) wordt ook gevraagd bij de aanvraag. Voor uw aanvraag van Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

De standaardcapaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt 1 Gbit/s. Hiermee beschikt op zowel op het gebied qua diensten als qua capaciteit over een enorm groeipad. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van internet volgen elkaar de dag in hoog tempo op. Met Zakelijk Glasvezel bent u klaar voor alle toekomstige ontwikkelingen doordat er voldoende capaciteit klaar staat voor alle diensten die u nu gebruikt, maar ook voor de diensten die u later wilt inzetten.

Voldoet de capaciteit van 1 Gbit/s niet aan de behoeften van uw organisatie? Dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit voor u vertienvoudigen tot wel 10 Gbit/s!