Glasvezel Bakertand in Goirle

Op het bedrijventerrein Bakertand in Goirle is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van KPN. De tarieven voor glasvezel zijn afhankelijk van de contractduur, de keuze voor de internetsnelheid, router en de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezel knooppunt.

Levertijd glasvezel in Bakertand

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezelverbinding een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Bakertand een hoop kijken. De oplevering bestaat uit zowat 20 deelprocessen en kent verschillende levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.

Glasvezelverbinding delen in Bakertand

Om de kosten van een glasvezelverbinding te delen, kan er gekozen worden om deze te delen met een andere partij. Alle deelnemers die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Een deelnemer zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door aan de overige deelnemers. De diensten die elke partij afgenomen hebben staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.

Doe de Glasvezel postcodecheck