+31 76 - 5331331

Glasvezel Bakertand in Goirle

Op het bedrijventerrein Bakertand in Goirle is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven voor glasvezel zijn afhankelijk van de contractduur, de keuze voor de internetsnelheid, router en de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezel knooppunt.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van een glasvezelverbinding

Een zakelijke glasvezelverbinding wordt opgeleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Dit toekomstvaste groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services. Doordat glasvezelverbindingen modulair en schaalbaar van opbouw zijn kunt u meerdere diensten afnemen over slechts één verbinding. Komt u desondanks 1 Gbit/s toch een tekort aan capaciteit? Dan kan IP Visie deze capaciteit tegen meerprijs en op aanvraag voor u vertienvoudigen tot wel 10 Gbit/s!

Glasvezelverbinding delen op Bakertand

Om de kosten van een glasvezelverbinding te delen, kan er gekozen worden om deze te delen met een andere partij. Alle deelnemers die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Een deelnemer zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door aan de overige deelnemers. De diensten die elke partij afgenomen hebben staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.