Glasvezel Goirle

In Goirle zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Goirle beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Goirle

Goirle beschikt over een glasvezelinfrastructuur. Dit glasvezelnetwerk wordt beheerd en geëxploiteerd door Breedband Tilburg. Het knooppunt van dit netwerk wordt gevormd door de Tilburg Fiber Exchange. Dankzij dit glasvezelnetwerk is het voor onder andere zorginstellingen in Goirle mogelijk om patiëntdossiers razendsnel heen en weer te sturen en kunnen ook andere bedrijven gebruik maken van uitstekende breedbandvoorzieningen.

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Goirle

Goirle beschikt over een tweetal bedrijventerreinen. Op beide bedrijventerreinen zijn er mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden. Zakelijk Glasvezel is met snelheden tot wel 1.000 Mbit/s vele malen sneller dan een ADSL-, VDSL of kabelverbinding.

Tijvoort

Bedrijventerrein Tijvoort beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. Dit netwerk is eind 2018 in gebruik genomen. Alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn kunnen tegen aantrekkelijke voorwaarden ook op dit netwerk aangesloten worden. Het glasvezelnetwerk stelt bedrijven in staat om nieuwe (digitale) toepassingen te gebruiken, iets dat zonder het glasvezelnetwerk niet mogelijk zou zijn. Daarnaast zijn er plannen om met behulp van het glasvezelnetwerk ook de beveiliging van het terrein verder te verbeteren door bijvoorbeeld geavanceerde camerabeveiliging in te zetten.

Bakertand

Op het bedrijventerrein Bakertand is het ook voor bedrijven mogelijk om van Zakelijk Glasvezel gebruik te maken om zo ook over razendsnel internet te beschikken.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. Denk dan aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen, VoIP bellen en nog veel meer. Elke dienst is makkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet overschreden wordt.