+31 76 - 5331331

Glasvezel Goirle

In Goirle zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Goirle beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Goirle die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. Denk dan aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen, VOIP bellen en nog veel meer. Elke dienst is makkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet overschreden wordt.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel in Goirle

De levertijd van Zakelijk Glasvezel bedraagt gemiddeld 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelverbinding een hoop komt kijken. Het opleveringsproces is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent daarnaast enkele vertragende factoren. Denk hierbij aan factoren als vorst, bouwvak, obstakels op de route zoals snel-/waterwegen, aanvragen van de gemeentelijke vergunningen en meer...