+31 76 - 5331331

Glasvezel De Poel in Goes

Op bedrijventerrein de Poel in Goes ligt een glasvezel netwerk. IP Visie levert Zakelijk Glasvezel aan alle bedrijven die gevestigd zijn op dit bedrijventerrein. Bijna overal op het bedrijventerrein zijn de kosten tot het dichtstbijzijnde glasvezel knooppunt minder dan 250 meter, waardoor bedrijven tegen standaard tarieven op dit netwerk kunnen worden aangesloten. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Dit geldt ook voor bedrijven die zijn gevestigd op de Poel II, Poel III en Poel IV

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel capaciteit

Een zakelijke glasvezelverbinding kent een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Met dit groeipad hebben bedrijven de mogelijkheid om verschillende diensten te stapelen. De modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen maakt het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien het groeipad van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om tegen een meerprijs deze capaciteit te verhogen.

Zakelijk Glasvezel aanvragen op de Poel

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast een aantal vereiste bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Tevens dient u in de aanvraag op te geven welke aanvullende diensten u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook worden opgegeven in de aanvraag. Wanneer u Zakelijk Glasvezel wenst aan te vragen, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze consultants.

VDSL

Naast Zakelijk Glasvezel is er voor bedrijven die gevestigd zijn in diverse straten van dit bedrijventerrein de mogelijkheid om gebruik te maken van Zakelijk VDSL. Zakelijk VDSL wordt over het kopernetwerk van KPN geleverd en is de logische opvolger van ADSL. Met een bandbreedte van 100 Mbit/s is Zakelijk VDSL een ideale keuze voor bedrijven waarbij een hoge bandbreedte van essentieel belang is.

Zakelijk VDSL met een bandbreedte van 100 Mbit/s kan worden geleverd aan alle bedrijven die gevestigd zijn in de volgende straten van bedrijventerrein de Poel:

  • Van Doornestraat
  • Albert Plesmanweg
  • Livingstoneweg
  • Scottweg