+31 76 - 5331331

Glasvezel Goes

In Goes hebben bedrijven voldoende mogelijkheden om te worden aangesloten op het glasvezel netwerk. Goes beschikt namelijk over een uitgebreide glasvezel infrastructuur. De eenmalige aansluitkosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie van uw pand en de afstand tot de glasvezel infrastructuur. De maandelijkse abonnementskosten worden onder meer bepaald door de gewenste bandbreedte voor internet.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Goes die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Goes

Het netwerk in Goes is opgebouwd vanuit de KPN centrale aan de Van de Spiegelstraat. Vanuit dit centrale punt lopen diverse glasvezelringen door de hele stad en naar de bedrijvenlocaties. Dit zorgt dat ondernemers vrijwel overal in Goes kunnen beschikken over goede breedband verbindingen zoals ADSL, VDSL en glasvezel. Naast het netwerk van KPN heeft ook ZeelandNet een uitgebreid coax netwerk liggen in Goes.

Bij nieuw aan te leggen bedrijventerreinen in Goes wordt rekening gehouden met bedrijfsaansluitingen op het glasvezelnetwerk. Het gaat om de bedrijventerreinen Aria (aan de zuidkant van Goes), Bleekveld (centrum), de Goese Schans en Mannee (de twee laatst genoemden aan de noordkant van Goes). Het stationsgebied is vooral geschikt voor kantoorlocaties.

Wifi in Goes via glasvezel

Goes staat bij toeristen bekend als de winkelstad van Zuid-Beveland en zelfs van Zeeland. Wat het winkelen in Goes extra aantrekkelijk maakt, is dat veel winkels in historische panden zitten, bijvoorbeeld achter de Grote Markt. Om het bezoeken van en shoppen in Goes aantrekkelijker te maken, is het op veel plekken in de stad mogelijk om gratis gebruik te maken van Wifi via Wifi Zeeland. De aanwezigheid van een glasvezelinfrastructuur faciliteert dit Wifi netwerk.

Glasvezel netwerk faciliteert Zeelandhallen

Bij zakelijke bezoekers staat Goes bekend als de stad van de Zeelandhallen. In de drie hallen, samen goed voor ongeveer 15.000 m², vinden regelmatig allerhande zakelijke evenementen plaats, zoals Contacta. Door de aansluiting van de Zeelandhallen op het glasvezelnetwerk, is ook bij grote bezoekersaantallen een stabiele internetverbinding mogelijk.

Glasvezel in centrum Goes

In het centrum van Goes sieren historische panden het straatbeeld. Nagenoeg elk pand heeft de mogelijkheid om aangesloten te worden op het uitgebreide zakelijk glasvezelnetwerk. Ook culturele instellingen kunnen gebruikmaken van glasvezel.

Via de glasvezel postcodecheck ziet u snel wat de kosten zijn van glasvezel voor uw bedrijf. IP Visie levert glasvezel in heel Nederland en dus ook aan bedrijven in alle delen van Goes.

Overige bedrijfslocaties in Goes

Industrieterrein Haven, Overzuid, Wilhelminadorp en Oostmolenpark