Glasvezel Goes

In Goes hebben bedrijven voldoende mogelijkheden om te worden aangesloten op het glasvezel netwerk. Goes beschikt namelijk over een uitgebreide glasvezel infrastructuur. De eenmalige aansluitkosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie van uw pand en de afstand tot de infrastructuur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Goes

Het netwerk in Goes is opgebouwd vanuit de centrale aan de Van de Spiegelstraat. Vanuit dit centrale punt lopen diverse glasvezelringen door de hele stad en naar de bedrijvenlocaties. Dit zorgt dat ondernemers vrijwel overal in Goes kunnen beschikken over goede breedband verbindingen zoals VDSL en glasvezel. Naast de glasvezelnetwerken van KPN en Eurofiber heeft ook ZeelandNet / Delta een uitgebreid coax netwerk liggen in Goes.

Bij nieuw aan te leggen bedrijventerreinen in Goes wordt rekening gehouden met bedrijfsaansluitingen op het glasvezelnetwerk. Het gaat om de bedrijventerreinen Aria (aan de zuidkant van Goes), Bleekveld (centrum), de Goese Schans en Mannee (de twee laatst genoemden aan de noordkant van Goes). Het stationsgebied is vooral geschikt voor kantoorlocaties.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Goes die gevestigd zijn op bedrijventerrein de Poel. Het direct aan de A58 gelegen terrein met mooie zichtlocaties beschikt over ongekende mogelijkheden voor glasvezel.

VDSL

Naast Zakelijk Glasvezel is er voor bedrijven die gevestigd zijn in diverse straten van dit bedrijventerrein de mogelijkheid om gebruik te maken van Zakelijk VDSL. Zakelijk VDSL wordt over het kopernetwerk geleverd en is de logische opvolger van ADSL. Met een bandbreedte van 100 Mbit/s voor de download is Zakelijk VDSL een ideale keuze voor bedrijven waarbij een hoge download voldoende is en de uploadsnelheid minder van belang is.

Zakelijk VDSL met een snelheid van 100 Mbit/s voor de download kan worden geleverd aan alle bedrijven die gevestigd zijn in de volgende straten van bedrijventerrein de Poel:

  • Van Doornestraat
  • Albert Plesmanweg
  • Livingstoneweg
  • Scottweg

Glasvezel netwerk faciliteert Zeelandhallen

Bij zakelijke bezoekers staat Goes bekend als de stad van de Zeelandhallen. In de hallen vinden regelmatig zakelijke evenementen plaats, zoals Contacta. Door de aansluiting van de Zeelandhallen op het glasvezelnetwerk, is ook bij grote bezoekersaantallen een stabiele internetverbinding mogelijk.

Glasvezel in centrum Goes

In het centrum van Goes sieren historische panden het straatbeeld. Nagenoeg elk pand heeft de mogelijkheid om aangesloten te worden op het uitgebreide zakelijk glasvezelnetwerk.

Overige bedrijfslocaties in Goes

Industrieterrein Haven, Overzuid en Oostmolenpark

Mediatoren in Goes

IP Visie heeft volop mogelijkheden voor het realiseren van straalverbindingen in de wijde omgeving van Goes. In een groot deel van Zeeland zijn uitstekende zichtverbindingen te maken naar de mediatoren in Goes.