Glasvezel Goeree-Overflakkee

In de gemeente Goeree-Overflakkee zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Goeree-Overflakkee die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Den Bommel

Dirksland

Goedereede

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Herkingen

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Melissant

Middelharnis

Nieuwe-Tonge

Ooltgensplaat

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Ouddorp

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Oude-Tonge

Sommelsdijk

Stellendam

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie

In Zuid-Holland ligt de gemeente en het eiland Goeree-Overflakkee. De gemeente ligt in het zuidwesten van de provincie, op de grens met de provincie Zeeland en telt zo'n 48.300 inwoners. Goeree-Overflakkee is onder andere bereikbaar via de N57, N215 en de N59.

Toerisme in Goeree-Overflakkee

De gemeente Goeree-Overflakkee is omgeven door het water van onder andere de Noordzee en het Grevelingenmeer. Hierdoor zijn er vooral in de plaatsen Ouddorp en Herkingen jaarlijks veel toeristen te vinden. De stranden, polderwegen en dijken zijn geliefd onder diverse soorten toeristen waaronder fietsers, wandelaars en zelfs duikers. Aan de stranden kan er volop en in rust gerecreëerd worden, met activiteiten die variëren van zwemmen en duiken tot kitesurfen.

Tevens ligt er in Goeree-Overflakkee het bungalowpark Port Zélande, wat eigendom is van Centerparcs. Het park is in 2003 onderdeel geworden van Centerparcs en trekt toeristen uit verschillende landen waaronder Nederland, België en Duitsland. Het park bezit zelfs een eigen camping.