Glasvezel Glimmen

In Glimmen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Glimmen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Glimmen

IP Visie kent standaard een drietal contracttermijnen. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u een contract doet afsluiten met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van aantrekkelijkere tarieven voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractperiode is verstreken, dan is er uiteraard de mogelijkheid om het contract te verlengen voor wederom een periode van 1, 3 of 5 jaar. Als u geen verlengingscontract doet tekenen, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn. De tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract blijven dan geldig.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel in Glimmen

Om een nieuwe glasvezelverbinding te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van gemiddeld 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting in Glimmen een hoop komt kijken. Een oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Denk hierbij aan zaken als vorst, bouwvak, obstakels op de route (snel-/waterwegen), aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...