+31 76 - 5331331

Glasvezel Glanerbrug

In Glanerbrug zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Glanerbrug beschikt nog niet over een eigen glasvezel ring, maar bedrijven kunnen op individuele basis toch tegen aantrekkelijke condities worden aangesloten.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel in Glanerbrug aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zult u een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven. Wanneer u de behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen dan kunt u dit opgeven bij de aanvraag. De keuze voor een manage of unmanaged router is ook aan te geven bij de aanvraag. Wilt u Zakelijk Glasvezel realiseren op uw locatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.

Uw verbinding Redundant uitgevoerd

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan kunt u kiezen voor een redundant uitgevoerde verbinding. Door het kiezen van redundantie in uw verbinding heeft u zekerheid over de uptime. Er zijn verschillende varianten van een Redundante verbinding Denk bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding op een geografische gescheiden netwerk van verschillende providers. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook de geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante varianten bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.