Glasvezel Gilze

In Gilze zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Gilze beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Gilze

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Gilze, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Broekakkers
  • Midden-Brabant Poort

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Gilze

Er zijn voor Zakelijk Glasvezel een drietal standaardcontracttermijnen waaruit u een keuze kunt maken. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u een contract afsluit met een langere looptijd, dan kunt u vaak profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractduur is verstreken, dan is er uiteraard de mogelijkheid om het contract te verlengen voor een periode van wederom 1, 3 of 5 jaar. Als u geen verlengingscontract tekent, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn. De tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract blijven hierbij geldig.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Dan moet u denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk en nog veel meer. Elke dienst is makkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet overschreden wordt.


Gilze maakt onderdeel uit van de gemeente Gilze-Rijen