Glasvezel Gilze

In Gilze zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Gilze beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Zakelijk Glasvezel in Gilze

IP Visie levert in Gilze verbindingen over diverse netwerken en werkt daarbij samen met onder meer Midden BrabantGlas, maar ook met de grote landelijke partijen zoals KPN, Eurofiber, Ziggo en Tele2. Daardoor is het bijna overal in Gilze mogelijk om een snelle internet verbinding te realiseren tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Gilze

Gilze beschikt over een tweetal bedrijventerreinen. Op beide terreinen is een glasvezelnetwerk aanwezig, waardoor bedrijven tegen aantrekkelijke voorwaarden kunnen beschikken over goede breedbandvoorzieningen.

Broekakkers

Op bedrijventerrein Broekakkers ligt een glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten te worden.

Midden-Brabant Poort

Op bedrijventerrein Midden-Brabant Poort ligt al geruime tijd een glasvezelnetwerk. Op het gehele terrein zijn de benodigde voorzieningen voor glasvezelverbindingen aanwezig, waardoor nieuwe aansluitingen eenvoudig gerealiseerd kunnen worden. Op Midden-Brabant Poort is parkmanagement aanwezig en het terrein beschikt sinds 2011 ook over het Veilig Ondernemen keurmerk.

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Gilze

Er zijn voor Zakelijk Glasvezel een drietal standaardcontracttermijnen waaruit u een keuze kunt maken. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u een contract afsluit met een langere looptijd, dan kunt u vaak profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractduur is verstreken, dan is er uiteraard de mogelijkheid om het contract te verlengen voor een periode van wederom 1, 3 of 5 jaar. Als u geen verlengingscontract tekent, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn. De tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract blijven hierbij geldig.

Aanvullende diensten

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. U kunt dan denken aan diensten als VoIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. Op uw glasvezel access kunt u diensten blijven stapelen totdat uw de limiet van 1 Gbit/s heeft bereikt.


Gilze maakt onderdeel uit van de gemeente Gilze-Rijen