+31 76 - 5331331

Glasvezel Gilze

In Gilze (gemeente Gilze-Rijen) zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur en gewenste bandbreedte voor internet.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Gilze die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van de glasvezelverbinding in Gilze

Voor een nieuwe glasvezelverbinding dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit doordat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Gilze. Zo bestaat dit proces uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende levertijd vertragende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.

Aanvullende diensten

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. U kunt dan denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. Op uw glasvezel access kunt u diensten blijven stapelen totdat uw de limiet van 1 Gbit/s heeft bereikt.