+31 76 - 5331331

Glasvezel Bloemakkers in Gieten

Op het bedrijventerrein Bloemakkers in Gieten is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Aan Zakelijk glasvezel zitten een hoop voordelen, voornamelijk voor bedrijven. U kunt met Zakelijk Glasvezel genieten van zeer hoge snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s (hoger mogelijk op aanvraag) Een ander groot voordeel is dat uw uploadsnelheid gelijk is aan uw downloadsnelheid. Een van de grootste voordelen van is dat IP Visie over een glasvezelverbinding meerdere diensten kan leveren. Zo kunt u alle overige lijnen opzeggen omdat u niet langer meerdere lijnen nodig heeft. Naast dit zijn er aan een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen verbonden.

  • Modulair & schaalbaar
  • Toekomstvast
  • Uiterst betrouwbaar
  • Up-time SLA van 99,9%

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden in Bloemakkers

De glasvezeltarieven in Bloemakkers zijn uniek per locatie. Glasvezeltarieven die gelden voor uw locatie zijn afhankelijk van de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de aansluitkosten zullen zijn. Om inzicht te krijgen over de tarieven en mogelijkheden in Bloemakkers, dient u een glasvezel postcodecheck uit te voeren.