Glasvezel Giessenlanden

In de gemeente Giessenlanden zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het Zakelijk Glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting in Giessenlanden zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Giessenlanden die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Arkel

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Giessenburg

Noordeloos

Hoornaar

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig
Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie

In de provincie Zuid-Holland ligt de gemeente Giessenlanden. De gemeente Giessenlanden telt ongeveer 14.600 inwoners en is in 1986 ontstaan. In het noordoosten van de gemeente ontspringt de rivier Giessen, waaronder de Spoortunnel Giessen ligt die onderdeel is van de Betuweroute. De gemeente Giessenlanden is bereikbaar via de autosnelwegen A15 en de A27, maar ook via de provinciale wegen N214 en N216.

Meer informatie over glasvezel in Giessenlanden

Op 23 april 2015 is er het groene licht afgegeven door de gemeenteraad van de gemeente Giessenlanden om te investeren in een glasvezelnetwerk voor de gemeente. De stichting GiessenlandenNet heeft een glasvezelnetwerk binnen de gemeente mogelijk gemaakt, waarbij zij een redelijke tijd campagne voeren om glasvezel mogelijk te maken. Glasvezelspecialist Spitters heeft de aanleg van de glasvezels verzorgt en is in de 2e helft van 2015 begonnen. Naar verwachting zal eind 2016 elke inwoner binnen de gemeente Giessenlanden kunnen genieten van supersnel internet!

Aansluitkosten glasvezel in Giessenlanden

De eenmalige kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie van uw bedrijfspand en de locatie van het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Postcodes Giessenlanden

3380-3381, 4209, 4220-4225, 4240-4241