+31 76 - 5331331

Glasvezel Giessenburg in Giessenburg

Op bedrijventerrein Giessenburg in Giessenburg is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het Zakelijk Glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Giessenburg

Om op de kosten van Zakelijk Glasvezel te besparen, kan ervoor worden gekozen om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij. Het is hiervoor echter wel belangrijk dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen dient aangesteld te worden als hoofdcontractant die verantwoordelijk is voor de glasvezel access. Het is gebruikelijk dat de gemoeide kosten voor een glasvezelverbinding door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige partijen. Alle diensten die worden afgenomen staan los van elkaar en zijn op privacy redenen afgeschermd van de overige deelnemers.

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Het is mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Data en telefonie lopen hierbij gescheiden over dezelfde breedbandverbinding. U heeft hiervoor de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Zo kunt u uw huidige telefooncentrale inzetten met een SIP Trunk om te profiteren van de voordelen van IP. Heeft u geen telefooncentrale, maar wenst u wel gebruik te maken van VoIP? Dan bieden de mogelijkheden van Hosted Telefonie hiervoor een goede oplossing.