+31 76 - 5331331

Glasvezel De Rietdijk in Giessen

Op het bedrijventerrein de Rietdijk in Giessen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

De voordelen van Zakelijk Glasvezel

Aan een glasvezelverbinding zitten een hoop voordelen, voornamelijk voor bedrijven. Er kan op glasvezel zeer hoge snelheden (1.000 Mbit/s of hoger op aanvraag) gerealiseerd worden. Niet alleen de downloadsnelheid is hoog, maar bij glasvezel is de uploadsnelheid altijd gelijk aan uw downloadsnelheid. Voor bedrijven is het zeer interessant om meerdere diensten over een enkele verbinding te laten lopen. Dit betekend dat u indien u meerdere verbindingen heeft, deze allen kan vervangen door een enkele glasvezelverbinding. Naast dit kent een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen.

Levertijd Zakelijk Glasvezel in de Rietdijk

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezel access. Dit komt omdat er bij het realiseren van de fysieke glasvezelaansluiting in de Rietdijk een hoop komt kijken. Dit proces wordt onderverdeeld in zowat 20 deelprocessen met verscheidene oplevertijd vertragende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.