+31 76 - 5331331

Glasvezel Giessen

In Giessen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Giessen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, voor bedrijven ontstaat hierdoor de mogelijkheid om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Giessen die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer glasvezeltarieven in Giessen

In elke locatie in Giessen gelden unieke glasvezeltarieven. Deze geldende tarieven zijn gebonden aan de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. Wanner het makkelijker is om uw pand te koppelen aan het glasvezelnetwerk, des te lager de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Controleer de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Giessen met onze uitgebreide glasvezel postcodecheck.

Deel uw glasvezelverbinding in Giessen

Indien u met meerdere deelnemers in een enkel pand zitten, dan is er de mogelijkheid om uw glasvezelaansluiting te delen om zo kosten te besparen. Alle deelnemers die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Een enkele deelnemer (vaak de verhuurder van pand) wordt aangesteld als hoofdcontractant, en is verantwoordelijk voor de verbinding. De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezel access door te rekenen naar de andere partijen. Elke deelnemer neemt vervolgens hun eigen diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. De diensten die elke partij afnemen staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.


Giessen maakt onderdeel uit van de gemeente Altena