+31 76 - 5331331

Glasvezel Giesbeek

In Giesbeek zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste snelheid voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen in Giesbeek

Om kosten te besparen kan ervoor worden gekozen om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij. Hiervoor is het echter wel van belang dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding zijn. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens zijn eigen gewenste diensten en services rechtstreeks afnemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen.

Tarieven en mogelijkheden voor Zakelijk Glasvezel in Giesbeek

Iedere bedrijfslocatie in Giesbeek kent zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. De tarieven worden voornamelijk bepaald door de afstand tussen uw bedrijfspand en de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur. Wanneer het makkelijker is om uw bedrijfspand te koppelen aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van de Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijfslocatie in Giesbeek.