+31 76 - 5331331

Glasvezel Gerkesklooster

In Gerkesklooster zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard opgeleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad heeft u de mogelijkheid om verschillende diensten en services te stapelen, dit ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen is het mogelijk om over een verbinding meerdere diensten af te nemen. Indien een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit worden uitgebreid naar maximaal 10 Gbit/s.

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Gerkesklooster

Voor Zakelijk Glasvezel kent IP Visie standaard een drietal contracttermijnen. U heeft de mogelijkheid om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u ervoor kiest om een contract af te sluiten met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractperiode is afgelopen, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om het contract te verlengen voor weer een periode van 1, 3 of 5 jaar. Wanneer u geen verlengingscontract doet tekenen, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn en blijven de tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract geldig.


Gerkesklooster maakt onderdeel uit van de gemeente Achtkarspelen