+31 76 - 5331331

Glasvezel Moutstraat in Gennep

Op het bedrijventerrein aan de Moutstraat in Gennep is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Bellen over Zakelijk Glasvezel biedt een betrouwbare en veilige manier om uw telefoonverkeer af te handelen doormiddel van uw glasvezelverbinding. Hierbij lopen data (bv: internet) en telefonie over slechts een verbinding, waardoor het niet meer noodzakelijk is om een traditionele PTSN-lijn af te nemen. Om te kunnen bellen over Zakelijk Glasvezel wordt er gebruik gemaakt van de techniek VoIP. Met VoIP wordt uw telefoonverkeer afgehandeld over uw internetverbindng en biedt bovendien veel meer mogelijkheden voor gebruikers dan een analoge telefonverbinding. Om uw telefoonverkeer doormiddel van VoIP aan te sluiten op Zakelijk Glasvezel biedt IP Visie u verschillende opties. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een SIP-trunk waarbij uw eigen telefooncentrale op locatie wordt aangesloten op het IP-netwerk. Daarnaast kan er doormiddel van Hosted Telefonie ook gebruik worden gemaakt van VoIP. Hierbij wordt er een telefooncentrale voor u beheerd, waardoor u hierin niet zelf hoeft te investeren. Heeft u interesse in het afnemen van een van onze VoIP diensten? Dan kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Zakelijk Glasvezel op Moutstraat aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dienen wij een aantal zaken te ontvangen. Naast een aantal bedrijfs-en locatiegegevens zult u moeten aangeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer uw bedrijf behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kan dit ook worden opgegeven in de aanvraag. Wenst u Zakelijk Glasvezel te realiseren op uw bedrijfslocatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.