+31 76 - 5331331

Glasvezel De Heij in Gennep

Op bedrijventerrein de Heij in Gennep is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk glasvezel

Zakelijk glasvezel wordt geleverd met een standaard capaciteit van 1 Gbit/s. U kunt naar eigen wens verschillende diensten stapelen op dit groeipad. Met Zakelijk glasvezel wordt het mogelijk om meerdere services af te nemen over slechts één breedbandverbinding die u kunnen ondersteunen in het uitvoeren van uw bedrijfsvoering. Is het groeipad van 1 Gbit/s niet toereikend genoeg voor uw bedrijf? Dan is het mogelijk om tegen meerprijs deze capaciteit te verhogen tot maximaal 10 Gbit/s. Hoeveel diensten u wenst te gebruiken of hoe snel uw bedrijf ook groeit... met Zakelijk glasvezel is uw bedrijf klaar voor de toekomst.

Zakelijk glasvezel op bedrijventerrein de Heij aanvragen

Bij het aanvragen van Zakelijk glasvezel komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast een aantal vereiste bedrijfsgegevens, dienen wij een aantal zaken van u te ontvangen. Zo zult u in de aanvraag moeten opgeven welke aanvullende diensten u wenst te gebruiken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged router. Wanneer binnen uw organisatie de behoefte aan extra (vaste) IP-adressen bestaat, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Om Zakelijk glasvezel op bedrijventerrein de Heij aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.