Glasvezel Gennep

In Gennep zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Gennep beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, zodat bedrijven tegen aantrekkelijke condities kunnen worden aangesloten als zij dat wensen.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Gennep

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Gennep, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • De Heij
  • Moutstraat

Deel uw glasvezelverbinding in Gennep

Een glasvezelverbinding is te delen met andere deelnemers, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Een vereiste hiervoor is dat alle deelnemers in hetzelfde bedrijfspand gevestigd zijn. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk zal zijn voor de verbinding. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door aan de overige partijen. Iedere partij neemt vervolgens zijn eigen diensten direct bij IP Visie af, hiervoor wordt iedere partij ook individueel gefactureerd. De diensten die door iedere partij worden afgenomen staan los van elkaar, deze zijn voor andere partijen afgeschermd.

Zakelijk Glasvezel aanvragen in Gennep

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Daarnaast kunt u in de aanvraag ook opgegeven welke aanvullende diensten u over de verbinding wilt afnemen. Wanneer u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag aangeven. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.