Glasvezel Gennep

In Gennep zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Gennep beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, zodat bedrijven tegen aantrekkelijke condities kunnen worden aangesloten als zij dat wensen.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Gennep

In Gennep zijn er twee bedrijventerreinen. Op beide terreinen zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Zakelijke glasvezelverbindingen zijn met snelheden tot wel 1.000 Mbit/s vele malen sneller dan een ADSL,- VDSL of kabelverbinding.

De Heij

Op bedrijventerrein De Heij zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Moutstraat

Bedrijven die op het bedrijventerrein aan de Moutstraat gevestigd zijn kunnen ook op het glasvezelnetwerk aangesloten worden om zo te beschikken over een razendsnelle internetaansluiting.

Deel uw glasvezelverbinding in Gennep

Een glasvezelverbinding is te delen met andere deelnemers, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Een vereiste hiervoor is dat alle deelnemers in hetzelfde bedrijfspand gevestigd zijn. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk zal zijn voor de verbinding. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door aan de overige partijen. Iedere partij neemt vervolgens zijn eigen diensten direct bij IP Visie af, hiervoor wordt iedere partij ook individueel gefactureerd. De diensten die door iedere partij worden afgenomen staan los van elkaar, deze zijn voor andere partijen afgeschermd.

Zakelijk Glasvezel aanvragen in Gennep

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Daarnaast zal in de aanvraag ook opgegeven moeten worden welke aanvullende diensten u over de verbinding wilt afnemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.