+31 76 - 5331331

Glasvezel Gennep

In Gennep zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Gennep beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, zodat bedrijven tegen aantrekkelijke condities kunnen worden aangesloten als zij dat wensen.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Gennep die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding in Gennep

Een glasvezelverbinding is te delen met andere deelnemers, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Een vereiste hiervoor is dat beide (of meerdere) deelnemers in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door aan de overige deelnemers. Elke partij neemt vervolgens hun eigen diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. De diensten die elke partij afnemen staan los van elkaar, deze zijn voor andere partijen afgeschermd.

Zakelijk Glasvezel aanvragen in Gennep

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Daarnaast zal in de aanvraag ook opgegeven moeten worden welke aanvullende diensten u over de verbinding wilt afnemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.