+31 76 - 5331331

Glasvezel Zevenhont in Genemuiden

Op het bedrijventerrein Zevenhont in Genemuiden ligt een glasvezel netwerk van KPN. In alle straten van het terrein kunnen bedrijven tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De kosten om aangesloten te kunnen worden zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Zevenhont

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijvenerrein Zevenhont zijn uniek per bedrijfslocatie. De geldende glasvezeltarieven worden bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. De eenmalige aansluitkosten vallen aantrekkelijker uit wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Aan de hand van onze Postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.

Zakelijk Glasvezel capaciteit

Een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad kan naar eigen inzicht worden gevuld met verschillende diensten en services. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Wanneer de behoefte naar bandbreedte hoger ligt dan 1 Gbit/s, dan kan tegen meerprijs deze capaciteit worden verhoogd tot maximaal 10 Gbit/s.