Glasvezel Genemuiden

In Genemuiden zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting in Genemuiden zijn afhankelijk van de afstand tot de infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Genemuiden die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Genemuiden ligt in de gemeente Zwartewaterland. Genemuiden is gelegen aan het 'Zwarte Water' en telt ruim 10.250 inwoners. Tevens heeft Genemuiden stadsrechten. Genemuiden telt verschillende kerkgemeenschappen. Genemuiden is een van de weinige steden in Nederland waar een openbaar rookverbod geldt. Genemuiden is bereikbaar via de N759.

Geschiedenis Genemuiden

Genemuiden heeft een roerige geschiedenis. Dit komt voornamelijk doordat er in Genemuiden al in het jaar 1625 grote rampen waren gebeurd. Vanaf 1625 tot en met 1868. Hierbij raakten grote delen van de stad verwoest en ook het gehele stadsarchief van die tijd is volledig verbrand. Sinds deze tijd is er in Genemuiden een openbaar rookverbod ingegaan. Het rookverbod is tegenwoordig nog altijd van kracht op de Achterweg.