+31 76 - 5331331

Glasvezel Gendt

In Gendt zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Gendt beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Gendt die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Het bekendste voordeel van glasvezel is dat u de beschikking krijgt over supersnel internet, maar glasvezel voor bedrijven kent nog vele andere voordelen. Wanneer uw bedrijf is aangesloten op het glasvezel netwerk, dan beschikt over een enorm groeipad op de gebieden van diensten, maar ook van capaciteit. Glasvezelverbindingen zijn symmetrisch, wat inhoudt dat de downloadsnelheid even hoog is als de uploadsnelheid. Daarbij kunt u meerdere diensten over één enkele verbinding laten afnemen, waardoor u dus geen meerdere lijnen meer bij uw provider hoeft af te nemen. Zakelijk glasvezel kent daarnaast nog vele andere voordelen.

Levertijd Zakelijk glasvezel in Gendt

Om een nieuwe glasvezelverbinding in Gendt te realiseren, dient u rekening te houden met een gemiddelde levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit is het geval wanneer alles nieuw moet worden aangelegd en er nog geen fysieke glasvezelverbinding bestaat. In Gendt komt er nogal wat kijken om een glasvezelverbinding te realiseren in een bedrijfspand. De opdracht wordt verdeeld in ongeveer 20 deelprocessen, die vaak over meerdere partijen verdeeld worden die betrokken zijn bij de uiteindelijke oplevering van de glasvezelverbinding. Daarnaast zijn er een aantal factoren die de levertijd kunnen vertragen zoals bouwvak, vorst, obstakels op de route (autosnelweg/waterwegen), maar ook het verkrijgen van de nodige vergunningen en meer.


Gendt maakt onderdeel uit van de gemeente Lingewaard